mænd_du_ikke_gider_date

Mænd du ikke ønsker at date

Mænd du ikke ønsker at date – og dit hjerte vil blive ked af

Jeg har samlet en liste over typer af mænd, jeg vurderer, de fleste modne kvinder ikke ønsker at date (smil, smil) – fordi det i sidste ende ikke vil tjene dig og din glæde .

7 typer mænd – du ikke ønsker at date

  1. Nummer 1 på skalaen af no-go-guys –  er ham den hotte fyr, der snakker om sig selv hele aftenen – og ikke viser rigtig interesse for at finde ud af, hvem DU er. (LÆS – Ja, han er lækker, charmerende osv, men vid at han aldrig kommer til at interessere sig for at søge det guld, du gemmer på – gem det til en anden, det fortjener du).
  2. Ham der kommer med alle mulige undskyldninger for ikke at have kontaktet dig i noget tid. Han har haft så travlt på arbejdet, en klassiker. (Læs – Han er i de fleste tilfælde bare ikke oprigtigt interesseret. Glem ham – du fortjener mere end tomme ord).
  3. Ham der meget hurtigt sender dig lumre/halvfrække beskeder eller måske billeder af hans veltrænede overkrop. Det du får, er hvad du ser – en skal, uden indhold (sorry guys)! Og tro mig, han vil kun nyde sex med dig, du er ikke et partnerpotentiale i hans øjne. Heller ikke efter, I har været i seng sammen.
  4. Ham der er meget selvhøjtidelig – han forstår ikke humor eller selvironi og synes selv han er Guds gave til kvinder. Tro mig – det er han sjældent – han har mere fokus på sig selv end dig i et forhold. Just Wait.
  5. Ham der ikke er til at hive et ord ud af – du spørger og han svarer meget kort og en decideret samtale bliver det aldrig til. Du har måske mødt træmanden over alle træmænd, og du skal bare overveje om det bliver for kedeligt i længden? Med mindre han efter et par gange bløder op, så mærk efter om han ellers virker positivt på din fornemmelse – så kan du jo godt give det en chance.
  6. Han eventyren – der er super spontan og den frie-type en super spændende mand, der konstant rejser og gør alle de spontane ting. Lækker ikke? Du skal bare lige overveje, om han så er til at regne med, hvis du er syg eller har brug for hans hjælp på sigt. Hvis han har børn, hvor meget tager hans sig så af dem? Altså undersøg lidt – tager han ansvar også? Ellers vil det nok føles som et stort barn, du lever med – og ikke en voksen ansvarsbevidst mand.
  7. Ham der sviner sine eks’ere til hele aftenen – med underforstået, at det absolut aldrig har været ham, der var noget galt med. Tro mig, du vil ende som endnu en historie for hans næste date i fremtiden – over uduelige kvinder. Han har aldrig opdaget at problemet er indenfor hos ham selv, og sorry, men det kommer han heller aldrig til at indse. Glem det!

Håber du finder din vej gennem datingen – og får sorteret i alt det der ikke vil gavne dig – eller din glæde med en mand.

Sponsorer:  Lekon, KLS systemKLS systemer.   Bernic, Din rail modulkasser, Din Rail Enclosures

Hvorfor skrive om “mænd du ikke ønsker at date“…..så du undgår at blive for forblændet – uden at snuppe din hjerne med på en date.