positive-briller

Har du de positive briller på?

Positive briller – at tage livet for, hvad det er – er måske det, der gør os lykkeligere

At se det sjove i livet er noget, der gør os lykkeligere. Faktisk viser det sig at hele 40 procent af vores lykke beror på vores personlighed og kun 10% på vores livsomstændigheder.

Whau,  det er da vildt ik´?

Det sker måske, at vi tager os selv lige lovlig alvorligt eller højtideligt. Men det er ikke altid gunstigt, hvis vi gerne vil have en glædesfyldt liv. Der hvor vores grundtone i livet er glæde…..

Livet er, hvad det er. Der er både de gode ting, og så de mindre sjove ting (af nogen kaldt “vores læring”) Men hvis man skal tro flere forskere, er det mere de briller, vi vælger at se de vores liv med og hvordan vi TAGER livet – end hvad livet byder os, der gør forskellen?!

5 styrkende tips – der forstærker dit positive syn

  1. Taknemmelighed – Hvis du vil lære af mennesker, der formår at være lykkelige, så find hver aften 3 ting du er taknemmelig for (fra små til store ting). God positiv hjernevask, der styrker dit positive fokus.
  2. Find hver dag, i 21 dage, tre ting du er god til – eller har klaret godt (stort som småt – alt tæller) du hjernevasker, så at sige, din hjerne til at fokusere på dine gode sider.
  3. Sørg for jævnligt at gøre ting, du bliver glad i låget af.  Sæt tid af til ting du nyder at gøre – eller har det sjovt med. Sørg for det ikke kun er ferierne, der er sjove.
  4. Prioriter din tid – sørg for at fravælge ting fra, der ikke er vigtige – så du ikke ender med at løbe afsted og ikke når at nyde dit liv.
  5. Ros andre – se det positive i andre – gør noget for andre – det styrker din egen glæde, fokus og selvværd.

 

Sponsorer; Sommerland Sjælland, Feriehytter