ting han ville ønske du vidste

5 ting han ville ønske du vidste

Ting din mandlige partner ville ønske du vidste – Læs her og gør ham gladere.

 

Vi har i en tidligere blogpost snakket om 7 ting som mænd ville ønske du vidste.  Det kan dog ikke understreges nok så vi tager 5 mere <3.

Der er mange små ting som mænd elsker at du gør eller at du vidste, men aldrig siger.
Mænd er simpelthen bare ikke så gode til at udtrykke sig om deres behov – og det resultere ofte i at de ikke får sagt til deres partner at de har specielle ønsker.

Her er 5 ting som han ville ønske du vidste:

 

1. Det er ikke fordi han ikke vil snakke med dig når der er fodbold – det er blot hans indre stenaldermand som bliver helt optaget af opgøret mellem hans stamme og modstanderen.  Medmindre det du har sige er at der er ild i køkkenet, så går det nok at det må vente 😉

2. Han er ikke tankelæser –

han vil rigtig gerne gøre dig glad, men nogengange skal du huske at han ikke kan læse dine tanker, og mænd er ikke altid så dygtige til at opfange alle de små hints du syntes er helt og aldeles tydelige. Derfor rammer han altså ikke altid plet medmindre du klart og tydeligt fortæller ham hvad du ønsker.

3. Du er perfekt som du er – 

Han har valgt at være sammen med dig! Så lad være med at tvivl på om du er god nok – Du er den helt perfekte for ham! 🙂

4.  Beskeder uden smileys betyder ikke at han er sur  –

Mange kvinder tager en besked uden smileys som om at man er sur og ikke har lyst til at tale. Det får beskederne til at virke ufølsomme. Lad være med at antage han er sur – Mænd skriver bare ikke altid så mange emoticons som kvinder!

5. Det er vigtigt at du er kærlig –

Han kan rigtig gode lide det, selvom han ikke altid er så god til at vise det eller tage inititativ til det, så gør det ham glad når du er kærlig over for ham – Giv ham et kompliment, et godmorgenkys eller et smil. Det er bare så rart for jer begge.

Der er mange flere ting han sikkert gerne ville have at du vidste, men her har vi de 5 første. Så gå derud og gør din mand glad og husk bare fordi listen virker på nogen så er alle mænd ikke ens. Måske er din mand virkelig god til at udtrykke sig og så er du bare heldig <3

Sponsoreret af:  JJAS – Alu profiler, Bernic – Din rail enclosure box

5 ting han ville ønske du vidste